Dag 2 i Ekenäs

Det fick bli sovmorgon i dag. Upp och käkade frukost men sen blev det att slumra en timme till. Idag skall jag besöka min kusin Bo Elof. Han bor långt ut förbi Bromarv på Padvalandet. Det är väl ca 6 mil från den platsen jag bor. Har kvar en del prylar efter far vår. Han gick ju vidare för två år sedan. Visste att det var en del prylar men att bilen skulle bli så fullastad som den är ute på parkeringen. Vad prylar den gubben haft ändå plockade jag bara det dyrbarast. En massa maskiner och verktyg. Blir nog tvungen att fylla på bakdäcken med luft om jag skall ta mig till Åbo hamn i morgon. Det är trevligt att besöka platsen och träffa dessa människor. Vi träffades nyligen när min kusin hjälpt vår gamla far på sluttampen. Innan dess har det gått över 40 år som vi inte setts. Nu börjar tiden bli knapp vi är alla äldre och tiden rinner ut för oss. Lastade och bjöds på god lunch, massor med kaffe blev det också. Kusinens syster kom förbi det är närmare 50 år sen jag såg henne senast, då var hon en söt liten flicka. 

Men som jag nämnt tidigare, allt det roliga har ett slut, timmarna bara rusar iväg och varje avsked känns som om tiden inte räcker till. Man har ju en del att fundera över. Men visst man kan åka hit igen. funderar att i nästa sommar ta lite fler dagar så man kan göra en resa tillbaka till ursprunget, besöka de platser var man bott o.s.v, Gjorde detta för ca 20 år sedan nu kanske det är dags igen!

Dagen fick avslutas med en middag  på Motell Marinen restaurang. God mat och till rätt justa priser! Sen fick det bli en promenad runt i gamla stan, skall visa lite bilder!

 

 

1

2 tankar om “Dag 2 i Ekenäs”

Kommentarer är stängda.